Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
» Recenzje

Kontakt

Opinia o produkcie

Super cena, miła obsługa i właśnie szybkie odpowiadanie na maile, w przeciwieństwie do innych sklepów. Dla mnie zasłużone 5 gwiazdek. Polecam !!!
Ocena produktu 5/5

Recenzje

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Sprawnie i bezproblemowo. Polecam

Autor recenzji: Kuba8712
Data napisania recenzji: 28-10-2018

Minoxidil Kirkland - na 3 miesiące

Minoxidil Kirkland - na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry preparat, nic lepszego wczesniej nie stosowalem co przynosiloby efekty widoczne po 3 tygodniach. Dla mnie bomba

Autor recenzji: Markosss13
Data napisania recenzji: 24-10-2018

Procerin Tabletki na 1 miesiąc

Procerin Tabletki na 1 miesiąc

Ocena produktu 5/5

Stosuję już 1 rok i chyba to jest to. Kuracja poczatkowo nie przynosiła rezultatu, jednak opo 3 miesiącach zobaczylem na zakolach mały meszek. Tak po okolo pol roku w tych miejscach pojawily sie regularne…

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 11-06-2018

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Super szybko. 100 % oryginał. Tak trzymac !

Autor recenzji: ERNI
Data napisania recenzji: 11-06-2018

Minoxidil Kirkland - na 3 miesiące

Minoxidil Kirkland - na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Szybka dostawa i wszystko jak najbardziej superowo. Kupuję już 3 raz i zawsze ta sama profeska

Autor recenzji: PiotrekLLL
Data napisania recenzji: 08-06-2018

Rogaine na 3 miesiące

Rogaine na 3 miesiące

Ocena produktu 5/5

Pisze recenzje dopiero teraz bo musiałem wypróbowac. Jak dla mnie wszystyko jest na dobrej drodze, chciałbym opczywiscie więcej ale podobno wymaga to czasu. Polecam sklep

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 15-04-2018

Minoxidil Kirkland na miesiąc

Minoxidil Kirkland na miesiąc

Ocena produktu 5/5

Środek jest dla mnie skuteczny io stosuje go już pół roku. Sklep na medal !!

Autor recenzji: Maks
Data napisania recenzji: 13-04-2018

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Minoxidil Kirkland na 6 miesięcy

Ocena produktu 5/5

Wszystko jak najbardziej w porządku produkt oryginalny. Będę stałym klientem

Autor recenzji: Mikel
Data napisania recenzji: 03-04-2018

Beardilizer - Spray (porost brody)

Beardilizer - Spray (porost brody)

Ocena produktu 5/5

Broda wygląda duzo lepiej i się wyrównała w miejscach gdzi miałem tylko meszek. Jak dla mnie bomba !

Autor recenzji: Alberto
Data napisania recenzji: 12-02-2018


Zmiana języka

PolskiAngielski

Promocje

  • eserivce
  • Dotpay
  • PayPal